Gå til hovedindhold

Ledige stillinger

Ledige stillinger på Told- og Grænsemuseet

18. apr. 2024

Indhold

  Museumsvært, sommerferieafløser, timeansat, tidsbegrænset.

   

  Er du glad for ansvar og for at være ”den gode vært”, så er det måske dig vi søger.

   

  Told- og Grænsemuseet på Oldemorstoft er et mindre grænsemuseum beliggende i Padborg. Museet drives af Aabenraa Kommunes biblioteker og kulturhuse.

  Som museumsvært er du ansvarlig for at betjene gæster i receptionen, sælge billetter og butiksvarer samt at åbne og/eller lukke museet. I løbet af en åbningsdag skal du vise gæsterne om i udstillingen to gange, hvilket vi selvfølgelig sørger for at klæde dig på til. Du skal også kunne indgå i andre, forefaldende opgaver i huset.

  Det gode værtskab er i fokus, så det er ikke afgørende, at du har erfaring fra et museum, men især sprogkundskaber (tysk og engelsk) vil være en fordel. Måske har du erfaring fra butikslivet, du har passet receptionen på en campingplads eller lignende – du skal være god til at byde gæster velkommen og kunne formidle den gode historie for dem.

  Stillingen er på op til 28 timer om ugen i forbindelse med skolernes sommerferie. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og indstillet på at give den en skalle mens andre holder ferie. Du starter i midten af juni og får oplæring indtil skoleferien begynder. Timerne er som udgangspunkt fordelt over fem ugedage, tirsdag-lørdag og du har fri søndag og mandag.

  Måske er du studerende og har brug for en mindre indtægt ved siden af, eller du sparer op til en rejse eller uddannelse. Det kan også være, du er pensionist og vil tjene lidt ved siden af. Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn eller etnicitet. Du skal være fyldt 18 år og indforstået med, at vi trækker børneattest.

  På museet vil du møde en række frivillige, som også vil kunne hjælpe dig, da de kender huset godt. Noget af tiden vil du også have kolleger på Bov Bibliotek, som er museets nabo.

  Stillingen er tidsbegrænset til perioden fra ca. 15. juni-12. august 2024. Timetal pr uge: op til  28, som dækker museets åbningstid i skolernes sommerferie.

  Sidste frist for at søge stillingen er 20. maj 2024 kl. 12.00.

  Søg stillingen her:
  https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobDetails.aspx?ClientId=2328&WebAdId=123077